L’Oréal Infallible Primer

2016-11-16-11-06-42

Okej, innan vi pratar om något annat ska vi ta upp namnförvirringen. På min provtub står det Infallible Mattifying Base, men i handeln verkar den heta Infallible Mattifying Primer, så det är det jag kommer att använda i det här inlägget.

Under hösten har min hy varit lite satt ur spel. Vet inte vad det beror på, men jag har varit mycket oljigare i t-zonen än vad jag brukar vara, särskilt på näsan. Det spelar ingen roll hur jag har preppat huden så har näsan alltid blivit blank halvvägs in på dagen. När jag fick hem Infallible Primer efter Daisy Beauty-eventet blev jag väldigt nyfiken.

Konsistensen är oväntat lös, och den känns nästan inte på huden, vilket gör att den är bekväm att bära. En klassisk, trögflytande primer kan jag tycka nästan lägger sig som ett lock på huden, vilket inte är så skönt. Den här är å andra sidan inte lika bra på att jämna ut ojämnheter som en lite tjockare primer, men eftersom mitt främsta problem i t-zonen är blankhet och inte ojämnhet gör det inget för min del. Men har du ojämnheter som du vill dölja kan det vara värt att tänka på.

Kan den då få bukt med min blankhet? Ja, faktiskt. Jag har punktapplicerat den här i princip bara på näsan och lite, lite i pannan, och den håller oljorna i schack hela dagen, utan att torka ut huden.

Jag hann tyvärr inte använda Infallible Primer så länge innan kylan slog till. Från och med nu och några månader framöver kommer min hy att skrika efter fukt, så alla nedmattande produkter får ligga till sig i lådan fram till april-maj.

Infallible Primer kostar 99 kr och finns i handeln nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.