Söndagssminkning

img_1631Här är en diskret och sober sminkning som jag gjorde för några dagar sedan med bland annat L’Oréals La Palette Gold, som jag skrev om här. Till globlinjen har jag tagit en mörkbrun skugga från en annan palett, minns inte vilken. Ögonskuggorna i La Palette Gold är ju alla mer eller mindre skimriga, och jag ville ha något matt för mer definition. Men den beigerosa skuggan som jag har lagt över hela det rörliga locket gjorde mig mycket glatt överraskad. Gör sig jättefint mot min ögonfärg och hudton. Den var dessutom lättjobbad och väl pigmenterad. Kommer att bli en favorit här, gissar jag. img_1643Här ser ni dessutom några bättre bilder på min nya frisyr. Här hade jag fortfarande inte tvättat ur frisörens styling. Det är alltid lika läskigt när man ska styla sin nya frisyr själv för första gången. Eller är det bara jag som har tummen mitt i handen när det gäller hårstyling? img_1679

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.