Vintersminkning

img_1511Jag älskar vintern, men min hy gör det inte. Den drar ihop sig så den känns två storlekar för liten, flagar och har sig. Så när jag sminkar mig på vintern satsar jag på fuktgivande foundations, krämprodukter och allt som ger lyster. Här har jag t.ex. använt flytande rouge från By Terry och flytande highlighter från Becca i nyansen Moonstone. Jag älskar att använda det här rouget på vintern. Det ger den där naturlig, frisk rosighet som hör det kyliga vädret till. img_1503På läpparna har jag ett flytande, matt läppstift och ovanpå det har jag duttat lite glitter för att ge läpparna lite extra dimension. Samma glitter har jag även duttat på ögonlocket. Mer avancerat än så behöver det inte vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.