Veckans meh

Jag hoppas att ni har haft en skön julhelg. Själv har jag bara tagit det väldigt lugnt och kopplat av helt och hållet från jobb och blogg, vilket har varit jätteskönt. Men nu är jag tillbaka och tänkte fortsätta att blogga i vanlig takt. Här är en sminkning som jag gjorde strax före jul med Marc Jacobs-paletten About Last Night. Det blir många sminkningar med den nu, men jag har bestämt mig för att ge den en riktig genomkörare nu och faktiskt testa alla skuggorna ordentligt när jag nu har köpt den för ganska mycket pengarna. Överlag håller den en mycket hög kvalitet, men i sminkningen nedan ser vi ett av undantagen. Den blågrå, skimriga skuggan som jag hade så höga förhoppningar på applicerar ojämnt och är svår att få riktigt täckande. Den smular och liksom fastnar inte, om ni förstår vad jag menar. Man tycker att man har fått till en bra täckning, blinkar  två gånger så är det likförbaskat ojämnt igen. Så nej, den här blev jag faktiskt lite besviken på, tyvärr. Synd på en så snygg färg.

img_1998 img_2009 img_2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.