Julsminkningen

Jag tänkte att vi skulle ta och titta på årets julsminkning. Jag satsade på en guldig sminkning och tog, hör och häpna, Marc Jacobs-paletten till hjälp. I morgon lovar jag att visa er en sminkning som INTE är gjord med About last night-paletten. Tummis.

img_2107 img_2108 img_2117På dagen körde jag en ljusrosa, neutral läpp, och på kvällen när jag bytt om till finstassen drog jag på en mörkare läpp. På den finns dock inga bilder pga närheten till polcirkeln, evigt mörker osv osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.