En sminkning

img_2144Jag lovade ju att visa en sminkning där jag INTE använt Marc Jacobs-paletten About Last Night, och här har ni den. Jag har använt en betydligt plånboksvänligare palett, nämligen La Palette Gold från L’Oréal. Jag gillar särskilt den ljusgrå skuggan med guldfärgat skimmer, som inte liknar något jag har sedan tidigare. Jag använde den över hela det rörliga ögonlocket. Den kommer inte helt till sin rätt här på bilderna, men nästan i alla fall. img_2164Jag har inte gjort någon nyårslook för er i år, men den här sminkningen skulle jag lätt kunna ha på nyårsafton om jag körde på en lite mer sober, sparsmakad stil. I morgon tänkte jag dock ha klänningen som ni ser en glimt av här, som har en lite vräkig såpoperakänsla över sig (tänk Dynastin eller Dallas) och går i svart och guld, så jag kommer troligtvis att köra på en sotning med gulddetaljer eller något liknande imorgon. img_2166 img_2171

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.