Gott nytt år

Gott nytt år på er, kära vänner! Så här ser jag ut ikväll. Det blir ett ganska lugnt firande hemma tillsammans med en handfull vänner, vilket är mitt favoritsätt att fira nyår. 

De flesta verkar tycka att det har varit ett riktigt skitår  (det är på riktigt det ord jag oftast har hört användas för att beskriva det här året). Och ja, sett till världsläget och alla stora artister/författare/konstnärer som har gått ur tiden får 2016 väl ses som ett bistert år. 

Sett till mitt eget liv har det varit lite både och. 2016 var året då jag bytte jobb två gånger och till slut äntligen kände att jag hittat rätt i mina karriärsval, sedan jag börjat frilansa och det gått hundra gånger bättre än jag nånsin vågat hoppas på. Möjligheten att få jobba i London i tre månader var ett äventyr som kom väldigt oväntat och hastigt inpå, men som jag är väldigt glad att jag hoppade på.

På det rent personliga planet har det varit lite upp och ner. Jag har gradvis börjat må bättre efter ett par lite motigare år, mycket tack vare att karriären fallit på plats. Jag hoppas att det fortsätter att gå åt rätt håll även under 2017.

Samtidigt har det varit ett år av förluster, och jag saknar mina två mostrar som gått bort under året. 

Inför 2017 önskar jag mig stabilitet i frilansandet. Jag är på god väg att bygga upp en kundportfölj som är riktigt bra, och som jag hoppas kunna bli långsiktigt hållbar, så att jag kan satsa på att förvalta de kundrelationer jag har utan att ständigt behöva jaga nya.

Framför allt önskar jag att alla nära och kära får leva och ha hälsan. Det önskar man väl alltid, men lite extra mycket i år.

När det gäller bloggen kommer jag att fortsätta som  jag alltid gjort, ledorden är kravlöst och lustfyllt. Jag jobbar inte strategiskt med att få min blogg att växa, utan ser det här som ett eget rum dit den som vill får komma och hälsa på. Tack så mycket för att ni tittar in och kommenterar, tipsar och peppar. Hoppas ni följer med mig in i 2017!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.