Nyårssminkningen

Jag tänkte att vi skulle titta på nyårssminkningen. Själva sminkningen i sig var väl egentligen inte så speciellt festlig, men tillsammans med klänningen och håret kände jag att jag fick till en riktigt festfin look. Jag verkar ha snöat in på guldiga och bronsiga toner de här senaste veckorna, vilket jag inte annars brukar vara så förtjust i.

img_2195Jag är verkligen nöjd med läppfärgen, som är en blandning av Bond Girl från Charlotte Tilbury och Pink Gold från L’Oréals Gold Obsession-kollektion. img_2216 img_2240Ögonen är en blandning av NYX och Marc Jacobs, en fin blandning av budget och lyx. img_2236

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.