Tre Marc Jacobs-looker

Jag hittade tre sminkningar som jag gjorde med Marc Jacobs-paletten före jul men inte hunnit lägga upp. Jag tänkte nästan inte lägga upp dem först, för det känns som jag inte gjort annat än tjatat om den paletten, men å andra sidan visar det ju hur många olika looker man kan få ut av en palett. Den är dyr, men väldigt mångsidig, bevisligen. Och jag tror faktiskt att jag har en skugga kvar, som ännu inte har hamnat i någon look, så jag får väl försöka införliva den i någon sminkning också, så kan vi känna oss klara med den här paletten på bloggen för ett tag, i alla fall. Men här kommer i alla fall de tre sminkningarna jag gjort tidigare: Två ganska kallt tonade och en bronsig.

img_1879 img_2036 img_2069

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.