Ett par manikyrer

Glad söndag på er! Hoppas ni har en fin helg. Själv har jag städat och fejat huset i alla skrymslen och vrår och varit ute och njutit av det härliga vintervädret, så det har inte blivit mycket tid framför datorn. Eller framför sminkspegeln för den delen. 

Däremot tänkte jag visa upp ett par manikyren som jag gjort på sistone. Jag har knappt lackat naglarna alls under hösten, men nu känns det kul att pyssla med naglarna igen. 

Här är naglarna som jag hade på nyår. Det är ett mörkrött lack från IsaDora som jag inte har namnet på just nu, och lite guld från Dior strösslat ovanpå. Den här manikyren höll flera dagar på mig, vilket nästan aldrig händer med mina sköra och torra naglar. 

Här testar jag Depends 02-serie för första gången. Tänker att den kan passa mina stackars usliga naglar eftersom den släpper igenom syre till nageln. Här har jag använt ljusrosa nyansen 136 och gjort en accentnagel på ringfingret med OPI:s Snow Globetrotter. Mitt första intryck av 02-lacken är att de är lättapplicerade och ger ett fint resultat, men att det tar lång tid för dem att härda ordentligt, vilket jag tycker är en ganska stor nackdel. Vem har tid att sitta overksam i flera timmar för att undvika att göra oönskade mönster i manikyren? Inte jag i alla fall, och därför har jag nu lite ojämnheter i lacket. Men jag gillar verkligen looken, som är inspirerad av de vackra vinterfärgerna vi ser nu.

2 tankar på “Ett par manikyrer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.