Daisy Beauty Expo 2017

I dag går Daisy Beauty Expo 2017 av stapeln, och gissa om jag är laddad? Nytt för i år är att mässan är fördelad på två dagar, eller en och en halv, i stället för en dag. I dag inleds mässan med lunch och sedan en eftermiddag med föreläsningar. I morgon får vi gå runt och prata med de olika utställarna, klämma och känna på produkter och mingla runt i största allmänhet. Jättebra upplägg tycker jag, eftersom man tidigare år har stått lite i valet och kvalet om man ska gå på så många intressanta föreläsningar som möjligt, eller ta sig tid att träffa så många utställare som möjligt. Utställarna på Daisy Beauty Expo har överlag hållit mycket hög kvalitet i fråga om kunskap, tillgänglighet och den tid de tar för varje besökare. Det är inte så ofta ändå som man har möjlighet att ställa alla nördiga frågor man har och verkligen gå på djupet i olika frågor, och de tålmodiga utställarna har verkligen tagit sig tid att visa, demonstrera och förklara, har jag upplevt.daisybeautyexpo2017

Vill ni följa med i vad som händer på Daisy Beauty Expo kan ni hålla koll på hashtaggen #daisybeautyexpo – jag förutspår en mängd bilder på urfint dekorerade montrar, spännande produktnyheter och en massa sköna beautybönor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.