Post-expo-utmattning

Jag hade tänkt göra en liten sammanfattning av Daisy Beauty Expo i dag, men jag har känt mig som överkörd av en lastbil hela dagen, så det får bli till veckan, tror jag. Så mycket kan jag säga, att det här var den bästa upplagan hittills av de tre år som den har anordnats. Daisy Beauty-gänget gör de bästa eventen och jag är så glad att jag får vara med!

Det är så himla roligt att kicka igång året med att träffa kollegor, kompisar och duktigt branschfolk och att klämma och känna på nyheter och lära sig en massa nytt. 

Jag ska försöka samla mina tankar, intryck och bilder i ett inlägg till veckan. Ha det fint tills dess!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.