FABruari

Så tog äntligen januari slut, och allt skulle bli nytt och härligt i februari, var det inte så? Tyvärr är det samma gråkalla väder som igår, och jag har gått här hemma och frusit som vanligt. Jag är visserligen en vän av snö och kyla, men det här vädret, det gråfuktigt kalla som kryper in i huset, genom kläderna och in i ben och märg, det kan jag vara utan. Ge mig tjugo minus och gnistrande sol, så fixar jag det, men den här fuktiga, krypande kylan tar knäcken på mig.

Så, nu är jag färdigklagad. Jag såg förresten någonstans i mina sociala flöden att man kallade februari för FABruari. Det kan ju vara en trevlig kontrast till VABBruari, som väl annars är det vanligaste smeknamnet på den här månaden. Jag kanske bara ska försöka glamma upp mina sminkningar lite extra den här månaden. Det kanske får de här gråa dagarna att kännas lite roligare, och sen vips, kanske det blir vår vad det lider. Och jag ska ju dessutom gå på gala i mitten av februari, så det kan vara bra att få lite inspiration till Daisy Beauty Awards-galan!

IMG_7424red#tb till en gång när jag kände mig FAB!

Nu är i alla fall ljuset så sakteliga tillbaka, men till lite extra hjälp har jag nu fått hem lite fotolampor som jag ska försöka få lite ordning på. Det kan nog ta lite tid att lista ut hur det funkar att fota med sådana lampor för mig, som annars bara fotar i dagsljus. Så får vi se vad jag gillar bäst – dagsljus eller artificiellt.

3 tankar på “FABruari

  1. Hej! Läser lite tillbaka i din blogg och vet inte om du ser detta? Men jag tycker läppstiftet i den här sminkningen är himla snyggt! Om du läser detta kanske du vill tala om vilket det är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.