Max Factor Masterpiece Nude Palette – Cappucino Nudes

img_2990Jag tänkte visa er en nudepalett från Max Factor som jag fick på Daisy Beauty Expo. Det blir mycket pressprover därifrån just nu, men jag håller på att fota igenom och testa allt nu, så att jag ska kunna sortera och få ned det i lådor. Jag har en liten låda bredvid sminkbordet med nya saker som jag vill testa. När jag har gjort det åker de ner i mina vanliga sminklådor. Nu var det alltså dags för den här paletten. Jag testade den på en lördag, när jag egentligen inte alls hade tänkt sminka mig. Jag skulle bara gå på en promenad, och så fick jag ett infall och slängde på lite färgad dagkräm, mest för att komma åt SPF-effekten, och så ledde det ena till det andra. Därför är basen väldigt slarvigt gjord. Det är i princip bara en färgad dagkräm och lite rouge. Concealern fick inte följa med på promenaden den här gången.

img_3048Ögonsminkningen är också väldigt snabbt gjord och inte alls särskilt omsorgsfullt utförd, men den funkade, tyckte jag. Jag bestämde mig också för att använda precis alla skuggor i paletten av någon outgrundling anledning, så det hela såsade ihop sig lite till en oidentifierbar gråbrun röra, men det är ju inte skuggornas fel. Överlag tyckte jag att det var helt okej formula. De matta skuggorna var riktigt välpigmenterade. De skimriga skuggorna tyckte jag var lite väl skira, men det där är ju en smaksak också. De var hyfsat lätta att sudda och jobba med. Här hade jag såklart kunnat sudda ännu lite mer, men jag gjorde mig inte tid med det just då. img_3065

När det gäller färgsammansättningen är den ju inget vi aldrig har sett förut. Jag kommer nog troligtvis att skicka den här vidare till någon som inte har örtielva nudepaletter sedan tidigare, men för den som har varit ute efter en nudepalett, och som vill ha ett prisvärt alternativ kan den här paletten absolut vara ett bra köp. Kostar cirka 200 kronor och finns på t.ex. Kicks och Eleven (fast där verkar den vara slutsåld just nu).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.