Dior Addict Lip Sugar Scrub

Hej på er! Det har varit lite tyst här inne de senaste dagarna. Det går inte så bra med bloggandet just nu. Min kamera har börjat ge upp efter lång och trogen tjänst, så det är lite svårt att ta bra bilder till bloggen, och dessutom har jag gått och blivit förkyld, så jag ligger mest i sängen och tycker synd om mig själv. Ifall ni undrar. Men jag tänkte att vi skulle titta på en nyhet som får åtminstone mig på lite bättre humör, nämligen läppskrubben Dior Addict Lip Sugar Scrub, som är en läppskrubb i stiftform, som också fungerar som ett läppbalsam, eftersom sockret smälter in i läpparna, och kvar blir en mjuk, återfuktande läppbalsameffekt. Lite konstigt uttryckt, men jag har bomull i hjärnan, så ni får hålla till godo. img_3035Jag gillar i alla fall den här jättemycket. Jag har aldrig varit så förtjust i de sockerskrubbar för läpparna som är mer flytande och förpackas i tub eller på burk. Det blir alltid så himla kladdigt, och de där sockerkornen glider runt och hamnar lite överallt. Dessutom skrubbar jag oftast läpparna på kvällen och kommer sällan ihåg att göra det innan jag borstar tänderna, och som ett brev på posten står man där med sockersmak i munnen när man precis har borstat tänderna. Och för er som hävdar att det är bara att slicka i sig sockerkornen när man är klar kan jag bara säga att jag kan tänka mig mer aptitliga saker att äta än mina egna döda hudceller. Och nej, jag VET att det inte är farligt, att vi mest sannolikt får i oss små celler av oss själva hela tiden och fine, det må så vara. Men jag gillar inte tanken på det, helt enkelt. Här kan man i och för sig argumentera att de döda hudcellerna fastnar i stiftet, alternativt blir kvar på läpparna och man får i sig dem ändå, men det KÄNNS inte, och det spelar roll för mig. Allt det här är förstås helt subjektivt och beror helt på vad man tycker är rimligt och fräscht och inte, men jag gillar att stiftet är okladdigt, att kornen smälter ned snabbt och att jag får kvar en återfuktande hinna på läpparna efter användning. Dessutom får jag bättre styrsel med ett fast stift än vad jag får med en oljig sockerlösning som glider runt i halva ansiktet.img_3036Och som vanligt är Diors förpackningar helt fantastiska. Priset är dock lite väl saftigt – ca 360 kronor för 3,5 g. Det kommer jag nog inte att investera när den här väl tar slut, så jag får hushålla med det här så att det räcker länge.

3 tankar på “Dior Addict Lip Sugar Scrub

  1. Pingback: It’s back in my life! Dior Addict Lip Sugar Scrub | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.