Bold Lips

Hej på er! Jag är fortfarande förkyld och min kamera är fortfarande trasig, så jag lägger upp en bild från förra veckan (den gamla goda tiden, när min kamera fortfarande gick att fota med). Här satsade jag på lätt, naturlig bas och starka läppar och osminkade ögon. Jag lade till highlighter i ögonvrån för jag tänkte att det skulle se fränt ut, men det blev mest konstigt. Jaja, nu är sminkningen avtvättad och livet har gått vidare, så ingen skada skedd. Läppstiftet är det flytande läppstiftet Lip Magnet från Armani, som är en av finalisterna i kategorin Årets läppis. Vad jag tycker om det kan jag inte säga, eftersom jag sitter i juryn i just den kategorin. Vem som vinner får vi veta på onsdag, när galan för Daisy Beauty Awards går av stapeln. Jag kommer att vara där och håller som bäst på att planera min sminkning/manikyr/frisyr. Outfiten är klar sedan någon vecka tillbaka. Nu ska jag bara bli lite frisk också.

img_3278 img_3288

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.