Daisy Beauty Awards

I onsdags var det alltså dags för Daisy Beauty Awards, där tidningen Daisy Beauty korade 2016 års bästa beautyprodukter, med hjälp av en jury av svenska skönhetsbloggare. Konferencier för kvällen var snygga och roliga Rachel Mohlin, som även har varit på omslaget av Daisy Beauty för inte så länge sedan.

2017-02-15-19-44-09

Rachel och Daisy Beautys chefredaktör och grundare, Kicki Norman

Vi börjar väl med att titta på vilka som vann:

Årets bästa ansiktsmask:
Dr. Dennis Gross Hyaluronic Marine Hydrating Modelling Mask
Årets bästa rengöring:
Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Cleansing Butter
Årets bästa hudvård:
Bioeffect EGF serum
Årets bästa hårprodukt:
label.m Diamond Dust Shampoo + Conditioner
Årets bästa herrdoft:
Burberry Mr Burberry EdT
Årets bästa damdoft:
Hermès Eau de Rhubarbe Écarlate
Årets bästa ögonfransprodukt:
Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara
Årets bästa läpprodukt:
Verso Lip Serum
Årets bästa brynprodukt:
Benefit Ka-BROW
Årets bästa budgetprodukt:
NYX Full throttle lipstick
Årets bästa basmakeup:
Dior Capture Totale Dreamskin Cushion
Årets bästa nagelprodukt:
Londontown Lakur Nail Lacquer

Ska vi titta på lite bilder från kvällen? Jag fotade bara med mobilen, eftersom jag inte ville släpa med mig systemkameran (som ändå är trasig).

2017-02-15-16-56-32Den obligatoriska ”primping”-selfien (to primp = att piffa till sig). Fick förfrågningar om sminket på Instagram, så jag kan berätta att foundationen är Miracle Match från Max Factor, rouget är Wisteria från Becca, läppstiftet är Estée Lauder Pure Color Envy i nyansen Dynamic (som jag älskar och kommer att göra ett eget inlägg om framöver). Ögonsminkningen har jag ingen bild på, men det var en relativt neutral ögonsminkning, med en taupeskimrig krämskugga (Caviar Stick från Laura Mercier) toppad med ett skimrande pigment från Sigil Inspired. Mascara från Apoliva, och brynen är en brynpalett från The Brow Gal, som jag nog också kommer att skriva om framöver. Det var väl det. Klänningen är som sagt Karen Millen.

dba2Tittade förbi Camillas och Hildes hotellrum och laddade lite och kollade på när Camilla tejpade (limmade?) boobsen. Bild lånad av Hilde.therse-svardsten-nymans-helena-lundberg-682x1024När vi anlände var det dags för fotografering. Här är jag tillsammans med journalisten Helena Lundberg. Bild lånad från Daisy Beauty Magazine och Kickis blogg.

2017-02-15-21-21-13Posering för kameran hos Cetaphil – Här ser vi Piff och Puff, nej jag menar Hilde och Camilla – eller var det Hulda och Hildur? Kära barn har många namn. 2017-02-15-21-38-50Underbara Jasmine, som precis har börjat jobba för Daisy Beauty och gör det med den äran! Vi kan även läsa om henne i nya numret av Daisy Beauty, som delades ut på galan. 2017-02-15-22-34-24Även jag poserade för Cetaphil. Jag ska jobba på mina posing skills, jag lovar. 2017-02-15-23-12-39Pristagarna i all ära, men störst succé gjorde nog Camillas selfielampa ändå. Alla skulle fota sig med den. Och så skulle folk fota den som fotade sig. Och så fotade jag de som fotade den som fotade sig. Väldigt meta.2017-02-15-23-13-34Även jag testade selfielampan, of course. Funderar allvarligt på att införskaffa en egen.2017-02-15-23-21-21Daisy Beautys grundare, Kicki (chefredaktör) och Sam (eventgeneral) tillsammans med Daisy Beauty-bloggaren Åsa (Kashaya)  i mitten. Det här verket kallar jag ”Kicki och Sam tappar greppet och Åsa håller god min”.
2017-02-16-08-42-38Dagen efter fanns bara en tröttmössa med flurigt* hår kvar, tillsammans med de fantastiska minnena av kvällen, förstås! Tack för en magisk kväll Daisy Beauty Magazine – ingen gör event som ni!

*flurig = ovanåkersmål för rufsig

4 tankar på “Daisy Beauty Awards

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.