Ny kamera!

I går kom min nya kamera, så i dag fotade jag min första sminkning med den! Jag behöver fortfarande sätta mig in i alla inställningar och funktioner, och de här bilderna är tagna mest lite på måfå, men bara på de här slarvigt tagna bilderna känner jag vilken skillnad det är jämfört med min gamla kamera. Min gamla kamera var en Canon EOS 1000D, vilket är Canons enklaste digitala systemkamera – en nybörjarkamera, kan man säga. Det här är en Canon EOS 80D, och det ska bli spännande att se hur mina bilder kommer att bli med den.

img_0041Jag måste helt klart låta bli att slarva när jag suddar min ögonbrynspenna, och bli ännu mer noggran när jag jobbar in min foundation, märker jag, för den här kameran missar ingenting 🙂 Nåväl, den här sminkningen gjordes i en hast, så det må vara mig förlåtet. img_0048

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.