Årets sista FABruari!

Alltså, februari försvann ju i ett flygande fläng! Jag fattar inte riktigt vad som hände. Det måste ha varit tack vare FABruari och glammiga Daisy Beauty Awards som tiden gick lite snabbare. Nu står mars och knackar på dörren, och jag vet inte hur det är med er, men jag öppnar gärna dörren och släpper in lite vårvintervindar!

Så, ska vi titta på den sista FABruarisminkningen för i vår då? Den här  gången körde jag på lite vårinspirerade färger. Det är den första bronsade, persikotonade sminkningen jag gör för i år. Läppkombon är min favorit numera, och det är Charlotte Tilburys Love Liberty från Matte Revolution-serien toppat med med i princip vilket som helst ljust, skimrigt läppglans över.

img_0056 img_0059 img_0067Ögonskuggan är Kiko Water Eyeshadow i nyansen 218, toppat med en rosa glitterögonskugga från Shu Uemura, som ni kan läsa mer om här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.