Mars!

Nu är mars här! Äntligen! Jag gillar ju vintern, men den här vintern har varit så meh, så jag har gett upp hoppet om den och längtar till våren i stället. För att frambesvärja solen satsade jag på riktiga knallfärger i dag, och det verkade funka, för vi har haft strålande sol nästan hela dagen! Annars är jag inte så förtjust i den här typen av färger på ögonen överlag. Jag trivs bättre i knalliga färger på läpparna än på ögonen, men det kanske är mest en fråga om vana. I vilket fall är det kul att utmana sig själv att använda färger som man inte brukar använda så ofta. Om temat för februari var vardagsglamour kanske temat för mars ska vara färger som liksom slår dig på käften. Vad tror ni? img_0110 img_0102Ögonskuggorna är från Sleek, förresten. Den här matta paletten med jätteknalliga färger som jag inte minns vad den heter just nu och är för lat för att gå fem meter och kolla upp namnet på. Häpp!

1 tanke på “Mars!

  1. Pingback: Illamasqua Glamore Lipstick – Vampette | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.