Paus

Hej hej! Här blev det tyst och tomt helt plötsligt. Jag har tagit en liten paus från bloggandet, medan jag funderar lite på hur jag ska göra med bloggen framöver. Jag har gjort det tidigare, och har då funderat på vilken riktning bloggen har tagit och om det stämmer överens med hur jag vill att den här bloggen ska vara. Jag hade tänkt ta en vecka, men den veckan har nästan gått och jag känner att jag nog behöver lite mer tid, så ni får ha överseende med att jag blir borta en liten stund till. Eller så har ni inte det, och det är också okej. I vilket fall hoppas jag att vi ses framöver. Kram!

2 tankar på “Paus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.