Slut på paus

Hej på er! Nu är jag tillbaka igen efter min lilla bloggpaus. Det var så välbehövligt. Jag insåg under min lilla minisemester att jag inte har haft ens en hel vecka ”ledigt” från bloggen sedan … Jag vet inte riktigt när, kanske sedan bloggens begynnelse, till och med. Jag vet inte om jag har kommit fram till så mycket när det gäller bloggens inriktning, eller om det kommer att bli så stora förändringar här egentligen. Jag har i alla fall varit borta tillräckligt länge för att sakna bloggandet, så nu är jag i farten igen, med en sminkning som jag gjort under veckan som gått. Det här är en lilarosa sminkning som jag gjorde med en Yves Saint-Laurent-palett som med största sannolikhet är en begränsad och utgången upplaga från någon julkollektion för något år sedan. Färgerna är dock inte på något sätt unika, så ni kan utan problem återskapa den här looken om jag till äventyrs skulle ha lyckats drabba er med oemotståndlig inspiration.

2 tankar på “Slut på paus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.