Aquarius

Glad fredag alla! Vi fortsätter på temat ”färger som slår dig på käften” och kör en tjock, knallblå eyelinervinge. Här har jag använt Infallible Gel Crayon 24h Waterproof i färgen I’ve got the blue. Ovanpå den har jag fixerat med ögonskuggan Aquarius från Make up Store. Den har utgått ur sortimentet, som det verkar, men vilken knallig blå skugga som helst går bra.

Om ni tittar lite närmare på bilden nedan ser ni de fina glitterpartiklarna som finns i Aquarius. Kanske taskigt av mig att teasa, när ni nu inte kan få tag på just den här skuggan, men ändå, kolla vad fiiint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.