Sköna söndag

Hej på er. Hoppas att ni har en fin helg. Vi har så himla många projekt med vårt hus som vi köpte för ett par år sedan och har renoverat och inrett sedan dess, så det är inte ofta vi har helger när vi bara tomtar runt och gör vad vi känner för. Men den här helgen har vi inte gjort många knop och bara gjort vad som har fallit oss in, vilket har varit jätteskönt!

Arbetsveckan har dock  varit ganska intensiv, och även om jag har gjort och fotat en del sminkningar har jag inte hunnit lägga upp dem här. Här är t.ex. en enkel, brun sminkning. Det är ganska sällan jag lägger en varm, mellanbrun skugga på hela ögonlocket. Jag använder det ofta i globlinjen för att definiera och skapa kontraster, men det är sällan jag låter en vanlig, mörkbrun skugga spela huvudrollen. Kanske att jag tänker att jag borde vara lite mer kreativ, och en mellanbrun ögonskugga är lite tråkigt eller så. Trots att det passar min ögonfärg jättebra och är något av det enklaste man kan göra.

Och här är en lite tillsotad version av min go-to-sminkning med en skimrig, taupefärgad skugga. Det är samma sminkning som den här, men jag har lagt till eyeliner och sotat med lite svart skugga längs franslinjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.