Melange

Hej på fredag! Jag är ju inte någon nagelbloggare av rang som ni kanske har märkt, men once in a blue moon gör jag ett litet försök till snajsig manikyr. Här med nagellacket Melange från Illamasqua, som är en fin smutsig turkos nyans med vackert guldskimmer. Ja, det var väl det.

Ni får ursäkta att mina inlägg är lite korthuggna ibland, men för er som inte vet det så jobbar jag med språk om dagarna, och ibland (rätt ofta faktiskt) kan jag få en överdos av ord under en arbetsdag. Då kan det vara skönt att helt fokusera på färg, inspiration och bilder här på bloggen, istället för att bara sitta och pressa ur sig en massa text bara för att. Jag vill inte i onödan bidra till den störtflod av substanslösa ord och meningar staplade på varandra som redan sköljer över oss i det dagliga mediebruset.

Vill ni ha mer matnyttiga texter med utförliga recensioner, grundliga ingrediensgenomgångar och annat kan ni kika i min länklista, där det finns en hel hög med grymma och kunniga bloggare som kan och orkar skriva fantastiska och nördiga texter om skönhet och hudvård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.