Bandyhelg

Hej på er! Jag hoppas att ni har en fin och avkopplande helg. Själv har jag umgåtts med delar av min familj, som kom och hälsade på för att gå på SM-finalen i bandy som gick av stapeln i går. Och eftersom det var tidernas derby mellan ärkerivalerna Edsbyn och Bollnäs bestämde jag mig för att följa med, trots att jag aldrig varit på en bandymatch i hela mitt liv. Om jag ska vara helt ärlig tänkte jag nog att supportersminkandet skulle bli höjdpunkten för min del, eftersom mitt bandyintresse är minst sagt svalt.

Nu visade det sig bli en riktig nagelbitare till slut, och även jag satt som på nålar minuterna innan slutsignalen gick, och jag drogs med i segeryran när den väl gjorde det (vilket ni som följer mig på Instagram kanske märkte). Så på grund av den allmänna bandyfebern har jag inte åstadkommit några andra looker den här helgen än just den här ovan. Bloggens innehåll och mitt bandy(o)intresse kommer att ha återgått till det normala till veckan igen, jag lovar. Tills dess säger jag bara: Heja byn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.