En häromdagens

Här kommer en look som jag gjorde häromdagen. Jag kände att jag höll på att glida ner i taupeträsket igen, så för att liva upp det lite klämde jag till med en blågrön ögonpenna i vattenlinjen och längs ögonfransraden. Jag kompletterade detta med ett ganska skirt läppstift från bareMinerals, ur deras Pop of Passion-serie. Jag vet inte vilken nyans är detta dock, eftersom det inte står på förpackningen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.