I bring you rosa glitter

Hej på er! Hoppas att ni har fått en fin start på veckan! Måndagarna känns betydligt lättare sedan ljuset kom tillbaka, men om ni ändå behöver piggas upp lite tänkte jag bjuda på lite rosa glitter, som balsam för trötta själar.

Det här fantastiska rosa glittret är signerat Shu Uemura och plockas fram alldeles för ofta, inser jag nu. Appliceras bäst med fuktad pensel.

Jag duttade även lite av glittret på underläppen för att få lite mer dimension. Minns inte vilken highlighter jag använde, men den var väldans fin, det var den. Det ser jag ju nu när jag tittar på bilderna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.