Lavendel

Jag har fastnat lite i mina taupefärgade ögonskuggor igen. Jag är något av en periodare när det gäller den färgen, och när jag väl är inne i ett skov har jag svårt att se några andra färger än just skimrigt, kallt brågrunt. Låter ju inte som världens mest spännande färg att haka upp sig på, men det är något med den som gör att den bara lägger sig tillrätta på mina ögonlock och ser ut som att den alltid har bott där, liksom. Har ni någon sådan färg?

Istället för att kämpa emot har jag bestämt mig för att följa med strömmen, men samtidigt försöka att hitta lite variationer på mitt eviga tema. Häromveckan matchade jag med en färgad eyeliner, och i dag testade jag med en lavendelfärgad, skimrig ögonskugga, som jag lade mitt på ögonlocket. Tanken var att det skulle bli något slags halo-effekt, men vet inte om det blev det riktigt. Nåväl. Jag tycker att färgerna passade fint ihop, i alla fall.

Jag tänkte ta mig utanför min bekvämlighetszon och körde på ett färglöst läppglans. Och blev påmind om att ens bekvämlighetszoner ibland finns där av en anledning. De är så att säga ett distillat av samlade erfarenheter av vad man trivs med och vad man inte trivs med. Färglösa läppar hör definitivt till den senare kategorin för mig, trots att jag kan tycka att det ser så fantastiskt fint ut på andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.