Warmth

Det snackas mycket om den nya bronzern från BareMinerals just nu, vad den nu heter (mvh hon med stenkoll) – det är i alla fall en pressad puderbronzer som inte ska vara alltför varm i tonen. Jag har själv inte testat den, men jag tänkte passa på att slå ett slag för en lite äldre produkt från samma märke som den sanna bakåtsträvare jag är, nämligen deras All Over Face Color i nyansen Warmth. Den följde med i ett sånt här prova på-kit som jag köpte för några år sedan. Varje gång jag tar fram den rynkar jag på näsan och tänker att nej, den där kan jag ju inte använda, den är på tok för varm och mörk för mig. När jag testade den häromdagen var det mest för att övertyga mig själv om att det var dags att rensa ur den ur mitt förråd. Men så kom jag plötsligt ihåg – den där mörka, varma färgen som ser så skräckinjagande ut i dosan blandas ut på huden och bara smälter in på något märkligt sätt. Kolla bara bilden nedan. Jag vet att det ser ut som att den lagt sig i en fläck på bilden nedan, men det är bara en skuggeffekt. Så är det att ha knivskarpa kindben, ehrm.

Läppstiftet är Maybellines Vivid Matte Liquid i färgen Electric Pink. Alltså, dessa flytande läppstift är så snygga och finns i så många fina färger, men jag klarar verkligen inte av doften (och smaken!), så jag måste torka av dem direkt efter jag har fotat. Synd på så rara ärter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.