Glad påsk!

Det blev en lite längre paus än jag hade räknat med, men jag tror att det behövdes, helt enkelt. Jag har varit lite nedtyngd av världens tillstånd den här veckan och tänkt mycket på dådet i Stockholm, gasattackerna i Syrien, attentaten mot kopterna i Egypten och USA:s bombningar med mister ”grab them by the p***y” som commander in chief. Energin har bara räckt till det allra nödvändigaste, om man säger så. Nu ska jag dock fira påsk i lugn och ro och inte göra särskilt mycket annat än att pyssla lite med huset, så förhoppningsvis är jag tillbaka utvilad och med ny vind i seglen efter helgen.

Påsken är ju de färgglada naglarnas tid, men eftersom jag möjligtvis är Sveriges sämsta på nail art undviker jag sådana utsvävningar. Istället kör jag på ett sånt där ”äggskalsnagellack” som var så populärt för ett par år sedan, om jag inte minns fel. Sist med det senaste, det är jag det.

Det här heter i alla fall Scarce och kommer från Illamasqua. Är mest sannolikt en utgången nyans, eftersom eftersom trenden kom och gick för något år sedan och jag köpte det här lacket på rea. Fortfarande fint, dock.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.