No makeup makeup

Glad fredag! Egentligen kanske jag borde lägga upp en lite festligare sminkning inför den annalkande helgens festligheter, men i dag blir det mer neutralt. Jag brukar inte så ofta göra looker av typen ”no makeup makeup”, det vill säga, sminkningar som nästan ser ut som att man inte har något smink alls. Mest för att jag, när jag väl börjar sminka mig, lätt blir ivrig och lägger på mer och mer tills jag har en sminkning som definitivt syns. Från månen, typ. Och när man väl lägger ner möda på att sminka sig är det väl kul att det syns, eller? Men häromdagen gjorde jag i alla fall den här skira, rosatonade looken. Det kvalar väl in som no makeup makeup, eller? Ni får ursäkta lite suddiga bilder, jag vet inte vad som hände. Troligtvis blev kameran så chockad över att se mig i så lite smink att den helt tappade fokus (hö hö).

Jag blev ganska nöjd, faktiskt, även om jag såhär i efterhand ångrar att jag tog den rosa ögonskuggan under ögonen. Det ser mer ut som ett eksem än något annat. Nåväl. Det är lätt att vara efterklok. Efterklokheten är den sortens klokskap jag är allra bäst på, kan man säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.