Marc Jacobs Highliner – Deja Blue

Jag tänkte visa er en eyeliner från Marc Jacobs som jag köpte när jag var på Sephora häromveckan. Det är en matt babyblå geleyeliner som jag tänkte skulle passa perfekt till en pastellig, vårig sextiotalssminkning. Jag har Marc Jacobs Highliner i svart sedan tidigare, och det är en av mina favoriter i att måla i vattenlinjen, eftersom den sitter bra och inte irriterar mina ögon, vilket de flesta pennor gör när jag applicerar dem i vattenlinjen.

Highliner glider verkligen på som smör på huden, men när den väl har torkat sitter den som berget, så vill du sudda ut den får du vara snabb. En annan sak som jag märkte är att det inte går att bygga på färgen när det första lagret väl har torkat – då blir det smuligt, klumpigt och ojämnt, som ni ser på bilden nedan. Så på så sätt vet jag inte om den riktigt passar att använda som bas för ögonskugga i sminkningar och liknande, eftersom åtminstone jag behöver lite mer tid att spela på och gärna vill kunna bygga upp täckningen. Kanske den här passar bättre att svepa snabbt längs fransraden eller i vattenlinjen som accentfärg. Men jag ska experimentera lite mer innan jag ger något slutgiltigt utlåtande. Färgen är hur som helst jättefin – den perfekta babyblå nyansen!

 

1 tanke på “Marc Jacobs Highliner – Deja Blue

  1. Pingback: Ingen look är också en look – eller? | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.