Milano

I dag är vi på väg till Milano! Jag har planerat den här resan som en överraskningsresa åt min man, som fyller 40 på lördag. Se så mycket fram emot det här. Jag har inte planerat in så jättemycket faktiskt, utan tänkte mest att vi skulle strosa omkring, och så klart låta min man välja lite vad vi ska göra, eftersom det är hans födelsedagsresa. Kan tänka mig att det blir några bilrelaterade aktiviteter, eftersom vi nu är i Italien och han älskar bilar.

Nu hade jag inte tänkt shoppa nämnvärt på den här resan, men om ni vet om något märke som finns i Italien som jag inte får missa kan ni väl hojta till. Eller om ni har några tips på trevliga restauranger, fina saker att se eller roliga saker att göra, såklart.

Bildkälla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.