Variationer

Jag kunde inte låta bli att dutta på lite duokromt skimmer i den här sminkningen, och då  blev det så här i stället:

Alltså, visst är det coolt med helmatta sminkningar ibland, men det här skimret lyfte verkligen hela looken, tycker jag.

Sen kunde jag inte heller låta bli att lägga till lite eyeliner. Inte för att jag tyckte att det behövdes egentligen, utan mest för att jag ville testa Tattoo Liner från Kat von D, som följde med när jag köpte paletten. Så här blev det:

Nja, jag tyckte nog bättre om looken utan eyeliner, men det var ändå kul att testa Tattoo Liner. Nu var det här inte världens mest omsorgsfulla applicering, så man kan nog lätt få ett ännu jämnare resultat. Jag gillade svärtan i eyelinern och spetsen, som är lätt och smidig att få till en jämn linje med (även om jag som sagt slarvat lite på bilderna ovan). Hållbarheten kan jag inte riktigt bedöma, eftersom jag applicerade den här på kvällen, bara någon stund innan jag tvättade av alltihop igen.

Äsch, ni får en bild på hela ansiktet också, för husfridens skull. Jag vet ju hur besvikna ni blir annars.

Det här var i slutet av dagen, så basen har mer eller mindre gett upp, men jag gillar färgerna på ögonen ihop med den klarröda läppen. Läppstiftet är ett av de där flytande Vivid Mattes-läppstiften som jag bara kan använda för att fota och sedan måste torka av pga parfymsmak i munnen. Så himla synd på så bra formula och färgsättning i övrigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.