Daisy Beauty Cruise 2017

I dag ger jag mig iväg på kryssning med tidningen Daisy Beauty och ett gäng bloggare och skönhetsjournalister. Det ska bli så roligt att träffa gamla och nya vänner, som man alltid gör på Daisy Beautys varma och inkluderande event.

Det blir en hel del seminarier och workshops – vi ska bland annat prata om vårt personliga varumärke (vilket jag uppenbarligen behöver, jag visste inte ens att jag hade ett) och lyssna på presentationer av de medverkande skönhetsmärkena. Det kan hända att det blir lite tax free-shopping och spabesök, beroende på vad jag känner för. Jag kommer att rapportera via Instagram, så håll koll på mitt konto @cultureofmakeup och hashtaggen #daisybeautycruise om ni vill följa med i allt som händer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.