Tillbaka på fast mark

Hej hej! Hoppas ni har haft en fin helg. Själv har jag haft en fantastisk helg med ett av de mest intensiva dygnen i mitt liv. Min bröllopsdag kan möjligtvis ha varit mer intensiv, men efter den tar nog den här resan priset! Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Ingen gör event som Daisy Beauty, och jag är så glad att jag får vara med!

Förutom en massa intressanta föreläsningar, god mat, exklusiv tax free-shopping och en massa skratt fick jag även vara med om att kamma hem segern i konferensquizzet, och vinna en hel hög med fina priser. Jag är fortfarande helt slut och har svårt att tänka en klar tanke, så min energi har bara räckt till att jobba i snigelfart i dag. Men jag håller på att jobba med ett lite mer utförligt inlägg om konferensen som kommer upp imorgon. Tills dess kan ni beundra den här fina kransen som Idun bjöd på (och tjejen med det det grymma närminnet som den sitter på också, såklart).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.