En dagens

Jag kände mig lite trött på den neutrala, färgskalan i 80 nyanser av brunt som jag har kört på ett litet tag nu, mycket tack vare upptäckten av Kat von D:s Shade & Light-palett. Jag ville ha färg, men kände samtidigt inte för något knalligt. Så det fick bli en kombination av milt grönt och typ … aprikos? Bara skimriga skuggor, dessutom. Det är sällan jag gör en sådan sminkning, men jag gillar det. Sminkpolisen skulle säkert säga att jag inte ska lägga en skimrig skugga mitt i globlinjen där huden veckar sig som mest, eftersom det bara framhäver det. Men sminkpolisen kan inte ta mig, så jag bryr mig inte om vad hen säger.
Jag börjar få så långt hår nu också. Undrar om det är dags att boka en klipptid, eller om jag ska satsa på den vildvuxna stilen och låta håret växa fritt i sommar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.