Minimalistisk helgsminkning

Jag vet inte hur det är med er, men när det gäller smink på helgerna har jag två lägen: på eller av. När läget är på kör jag extra allt, mest för att ha lite mer ambitiösa eller roliga sminkningar till bloggen. När det är av tomtar jag omkring helt osminkad eller sminkar mig minimalt. Här är en sminkning som jag gjorde förra helgen innan vi skulle åka ner till hamnen och äta lunch. Det enda som jag lagt ner störst möda på är basen, utöver det har jag använt minimalt med produkter.

Till basen har jag använt en skimrande primer, en lätt foundation, puder, bronzer och ett neutralt rouge. På ögonen har jag bara svept en ljus ögonskuggspenna över hela ögonlocket, borstat lite ögonbrynsgel i brynen och dragit på ett tunt lager mascara. På läpparna har jag en ljusrosa läppenna och ett ljusrosa läppstift. Inte så himla minimalistiskt känner jag nu när jag skriver ner allt jag använt. Oftast kör jag t.ex. bara ett färgat läppbalsam och lägger ingen tid på läppennor, men ändå. En hyfsat enkel och snabb look som passar mig perfekt lata helgdagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.