Lilac wine, so sweet and heady

Här är en look från häromveckan när syrenerna stod i full blom, vilket inte var något jag tänkte på när jag gjorde sminkningen. Men när jag tittade på bilderna i efterhand kändes det ganska uppenbart var jag fått min inspiration till färgskalan. Lustigt ändå hur saker och ting lagras och registreras i hjärnan utan att man tänker på det, och sedan kryper fram när man minst anar det. Looken i sig är ju inte särskilt färgstark eller avancerad, men jag gillar den mjuka, lilarosa färgskiftningen kombinerat med den grå eyelinern (även om den lila nyansen i på inre delen av locket tyvärr inte kommer fram särskilt bra på bilderna).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.