Kiss New York Professional Luxury Eye Crayon Bronze

*Det här inlägget innehåller pressprover. Se min Policy för mer information*

Jag har testat den bronsiga ögonpennan från Kiss NY Professional, som jag fick med hem från Daisy Beauty Cruise. Färgen är superfin, och pennan glider på mjukt och lätt och går lätt att sudda ut. Hållbarheten var ganska medioker på mig när jag använde enbart denna, dock. Jag har ganska veckiga ögonlock, så jag brukar oftast applicera en puderskugga över krämskuggor i vilket fall, men jag ville testa hur länge den satt på egen hand innan jag började experimentera med bas- och puderprodukter. På mig höll den ett par timmar innan den lade sig i veck. Men det betyder inte att den är dålig eller att den inte kommer att sitta på mig. Men på mina lätt oljiga och veckiga ögonlock kommer det att krävas lite mer grundarbete och/eller ett puder ovanpå.

Färgen är hur som helst jättefin, och den funkar bra på egen hand för en bronsig, lätt sotad look.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.