Ingen look är också en look – eller?

Jag lekte lite med ljusblå Deja Blue från Marc Jacobs häromdagen. Det blev ingen look av det hela, ingen som jag tyckte var värd att föreviga i varje fall, men när jag hade tvättat av mig allt klängde sig några rester kvar på den nedre fransraden och jag gillade det faktiskt. Helt osminkad, med ljusblå undre fransar. Det kanske är en look i sig? Vad tycker ni?

2 tankar på “Ingen look är också en look – eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.