Semester

Jag jobbade min sista arbetsdag inför semestern i fredags, så jag håller som bäst på att varva ned och vila bort den här envisa förkylningen som vägrar att släppa taget. Jag har inte riktigt bestämt hur jag ska göra med uppdateringen här på bloggen de närmaste veckorna. Jag kommer troligtvis att uppdatera i något reducerad takt, men det kommer inte att bli helt dött här inne. Jag siktar på ca tre-fyra inlägg i veckan, och får jag extra inspiration och ork kanske det blir mer. Vi tar dagen som den kommer, helt enkelt. Precis som det ska vara på semestern.

Hoppas att ni har en fin sommar, oavsett om ni jobbar eller är lediga.

2 tankar på “Semester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.