Cetaphil Moisturizing Cream

Eftersom jag inte sminkar mig så mycket på dagarna nu på semestern tänkte jag ta och gå igenom några produkter som har tagit slut på sistone. Det kommer att bli mobilbilder och texter författade på mobilen för att hålla det enkelt, så ni får ha överseende med mer kortfattade texter och lite sämre bildkvalitet.

Nåväl. Först ut är i alla fall Cetaphil Moisturizing Cream, som jag fick på Hud & Kosmetik-mässan om jag inte minns fel. Jag öppnade den i vinter och har haft den hemma hos mina föräldrar och använt den när jag varit där på semester. Den är riktigt rik och återfuktande, men sjunker ändå in i huden, inte på en gång kanske men hyfsat snabbt. Åtminstone på min snustorra vinterhud, men den hade nog slurpat i sig ett kilo kokossmör om den hade bjudits tillfälle. Har du mindre torr hud och är rädd för att känna dig kladdig kan jag inte garantera att du kommer att älska den här.

Min vinterhud har älskat den här och hållit mig återfuktad åtminstone en hel dag, vilket inte är en självklarhet om jag säger så. Nu på sommaren föredrar jag lite lättare hudkrämer som gärna får dofta lite somrigt, men på vintern kommer jag nog att återkomma till denna rika, milda och parfymfria kräm som passar perfekt för torra och kliande vinterben.

Pris: ca 150 kr för 250 g

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.