Ännu en no makeup-makeup

Somnar ni om jag lägger upp ännu en naturlig, ”no makeup-makup”-look? Tyvärr blir det inte så mycket mer än så nuförtiden. Jag har verkligen kopplat av både jobbet och bloggen den här veckan. Även om jag uppdaterar i viss mån går jag inte hela tiden och tänker på vad jag skulle kunna göra till bloggen, eller hur jag ska sminka mig så att det ska bli en look som är ”värd” att lägga upp på bloggen. Vilket är ganska skönt. Och då blir det ungefär så här:

På grund av semesterhjärna har jag inte något minne av vilka produkter jag har använt tyvärr, men det är ju inget av det här som ni inte kan återskapa med de produkter ni redan har hemma, det är jag ganska säker på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.