Bioderma Solution Micellaire Démaquillante

En produkt som har tagit slut den senaste tiden är det kultförklarade micellärvattnet från Bioderma. Det har använts backstage i evigheters evigheter (typ), eftersom det är ett skonsamt sätt att ta bort makeup. För några år sedan fick Bioderma fart även i bloggvärlden och sociala medier, och det var då jag fick upp ögonen för märket. Och visst är det ett bra micellärvatten som tar bort smink snabbt och skonsamt, men sedan dess har snart sagt varenda märke släppt micellärvatten. Kvaliteten varierar förstås, men det finns definitivt mer prisvärda och minst lika bra alternativ på marknaden nu, exempelvis från Garnier. Och jag kommer nog att köpa något av de billigare alternativen hädanefter, eller passa på mig att köpa detta om jag är i Frankrike, där det är betydligt billigare.

Här i Sverige kostar en flaska på 500 ml 219 kr, och jag köpte ett storpack med två flaskor på 500 ml för 16 euro, om jag inte minns fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.