Happy Mood

Jag såg en sminkning i mitt Instagram-flöde med en färgkombination som jag tyckte var snygg, med en kallt gråbrun färg på ögonlocket och en klargul färg längs nedre fransraden. Sminkningen i fråga skapades av @jenmiamakeup.

Först gjorde jag den undre fransraden helt gul, men jag blev inte helt nöjd med det, för det kändes lite grällt. Jag hade velat ha en gul puderskugga att lägga ovanpå den gula pennan från LH cosmetics för att få en jämnare och mjukare färg, men tyvärr hade jag inte packat med mig någon sådan till semestervistelsen.

I stället lade jag en kallt brungrå skugga utan skimmer på nedre fransraden för att skapa lite mer dimension och djup, och det blev bättre, tycker jag. Jag gillar verkligen färgkombinationen gult och grått, både i inredning och i makeup. Har ni någon favorit bland olika färgkombinationer?

1 tanke på “Happy Mood

  1. Pingback: Calm Mood | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.