Tillbaka på jobbet och ansiktsbehandling på Serenity Stockholm

Hej på er alla fina! Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter en härlig semester, som mestadels tillbringades i Hälsingland. Jag har dock gjort den här veckan till något av en smygstart, och kommer inte att jobba riktigt fullt ut den här veckan. En av fördelarna med att vara frilansare! I dag ska jag t.ex. sluta tidigt och gå på ansiktsbehandling hos Anna Ståler på en salong som heter Serenity här i Stockholm. Det är första gången jag går dit, och jag hittade henne på rekommendation av Kicki i Facebook-gruppen ”Friends of Daisy Beauty”. Bästa gruppen där man kan få grymma tips om precis allt i skönhetsväg. Jag återkommer senare och berättar hur det gick, om jag fått några bra produktrekommendationer eller andra bra tips, om jag kommer att fortsätta gå dit osv.

 

En tanke på “Tillbaka på jobbet och ansiktsbehandling på Serenity Stockholm

  1. Ping: Hudbehandling hos Serenity Stockholm | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.