Tillbaka på jobbet och ansiktsbehandling på Serenity Stockholm

Hej på er alla fina! Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter en härlig semester, som mestadels tillbringades i Hälsingland. Jag har dock gjort den här veckan till något av en smygstart, och kommer inte att jobba riktigt fullt ut den här veckan. En av fördelarna med att vara frilansare! I dag ska jag t.ex. sluta tidigt och gå på ansiktsbehandling hos Anna Ståler på en salong som heter Serenity här i Stockholm. Det är första gången jag går dit, och jag hittade henne på rekommendation av Kicki i Facebook-gruppen ”Friends of Daisy Beauty”. Bästa gruppen där man kan få grymma tips om precis allt i skönhetsväg. Jag återkommer senare och berättar hur det gick, om jag fått några bra produktrekommendationer eller andra bra tips, om jag kommer att fortsätta gå dit osv.

 

1 tanke på “Tillbaka på jobbet och ansiktsbehandling på Serenity Stockholm

  1. Pingback: Hudbehandling hos Serenity Stockholm | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.