Sminkning signerad Kiko

 

Häromdagen snubblade jag över ögonskuggorna från Kiko som jag köpte i London förra året, och bestämde mig för att de skulle få komma till användning lite. I vattenlinjen lade jag Daring Mood från LH Cosmetics. Så mycket mer än så har jag inte att säga om det. Jag håller fortfarande på att bearbeta traumat av att ha börjat jobba igen. Närå, skoja bara. Jag tycker det är ganska trevligt att jobba igen och komma in i gängorna igen, men lite småtrött blir man ju, när man har skämt bort sig med att låta dagarna flyta som de vill i fyra veckor.

2 tankar på “Sminkning signerad Kiko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.