Retro Red

Jag har skrivit om Moisture Tatoo Lip Stain i nyansen Retro Red från Kiss Professional N.Y. tidigare, men jag vill bara lyfta den igen, för det har verkligen blivit en riktig favorit den här sommaren. Om jag inte bar en röd eller knallrosa läpp i sommar bar jag med 99 % säkerhet det här. Retro Red är ett lip stain, och trots namnet ser det inte direkt rött ut på läpparna, utan mer som färgen på ett par naturligt pigmenterade läppar – vilket jag inte har. Och just därför älskar jag Retro Red, eftersom jag kan se ut som att jag har naturligt pigmenterade läppar fast jag inte har det. Visst, det syns att jag har en produkt på läpparna, men eftersom det är ett stain ger den ett väldigt naturligt resultat. Och visst älskar jag ett par ordentliga statement-läppar, det vet ni ju, men det är inte alltid jag är sugen på det. Och de dagarna sträcker jag mig nästan alltid efter det här. Det passar min hudton så sjukt bra, och det ger en så fin färg på läpparna. Det torkar inte ut läpparna heller, men skulle man vilja ha ett läppbalsam över kan man ha det utan att produkten löses upp i intet.

Moisture Tatoo Lip Stain finns att köpa på Lyko.se och kostar 95 kr. Jag kommer att köpa en backup av Retro Red och troligtvis passa på att köpa några fler nyanser också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.